Campanii Promovare PPC

Ce inseamna Pay-per-Click?

Campaniile PPC sau Pay-Per-Click, reprezinta una dintre cele mai cunoscute, stabile si performante modalitati de promovare. Practic, se plateste strict pentru utilizatorul care a dat click pe reclama si care, implicit, a ajuns pe pagina site-ului sau a magazinului tau.

Principalele Canale de promovare

Facebook ADS

Google ADS

Instagram ADS

Facebook ADS

Unul din cel mai eficiente canale de promovare pentru afacerea ta poate fi chiar cea mai populara retea de socializare! 
Specialistii 47 Web Design stiu ca cel mai important aspect pentru succesul unei campanii de Facebook ADS  este sa te adresezi doar utilizatorilor potentiali, care sunt interesati de serviciile sau produsele tale!

Prin intermediul anunturilor promovate pe Facebook, vei putea obtine o sursa reala de trafic,si potentiali clienti direct interesati de produsele sau serviciile aferente domeniului tau de activitate.
Vom stabili obiective clare si precise, in functie de ceea ce doresti sa promovezi (produse sau servicii)
In urma analizarii obiectivelor business-ului tau, realizam un plan de marketing sustenabil prin care evaluam parametrii relevanti ai paginii pe care o detii, cream o audienta specifica publicului si locatiilor targetate si stabilim bugetul alocat pentru derularea unei campanii Facebook Ads, care sa genereze rezultate performante spentru afacerea ta.
Ulterior , folosim datele analizate pentru a optimiza campania cat mai adecvat urmarind comportamentul utilizatorilor , date demografice cat si cele mai eficiente ore , in care au fost interactiuni cu postarea!

Google ADS

Google ADS este printre primele tipuri de campaniile PPC care sunt folosite, oferind rezultate milioanelor de clienti care folosesc acest tip de promovare.
Principalul avantaj al unei campanii Google Adwords consta in diferitele metode de atragere a atentiei publicului tinta prin mesaje cu continut text, grafic sau video, sau campanii Smart care inglobeaza toate aceste modalitati!
Campaniile trebuie optimizate corespunzator astfel incat anunturile tale sa fie afisate doar potentialilor clienti targetati eficient, pentru a evita costurile mari si click-uri irelevante.
Folosind uneltele de analiza necesare , platforma Google analitycs ne ofera informatii pretioase referitoare la vizitatorii obtinuti in urma campaniilor, astfel incat sa putem adapta campania in functie de analiza.

In acelasi timp, lucram la scorul de calitate al campaniilor, asftel incat pagina tinta sa fie bine optimizata in raport cu anuntul, pentru a avea un cost-per-click (CPC) cat mai redus.

Instagram ADS

Marketing-ul pe Instagram îţi aduce brandul cât mai aproape de centrul intereselor potenţialilor clienţi.
Instagram este o rețea socială vizuală prin definiție, prin urmare, este perfectă pentru promovarea business-urilor în cel mai simplu mod bazat pe story, poze și video.

Promovarea pe Instagram inseamna transmiterea de experiente pozitive prin creare de continut vizual de cea mai buna calitate si parteneriate de succes cu influenceri.
Putem implementa pentru tine campanii Instagram ADS personalizate, adaptate pentru leads sau vanzari, astfel incat sa iti atingi cat mai repede obiectivele!

Livram campanii creative, optimizate, astfel incat sa poti targeta exclusiv publicul tau tinta in cea mai rapid mod posibil.
Am nevoie de campanie de promovare

24x7 Online

Servicii de calitate

Viteza de incarcare

Mobile Friendly

100% Securizat

Suport Tehnic

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
lockcoglicensecalendar-fullsmartphonebubble