fbpx

Ce este mentenanta?

Ce este mentenanta si cu ce ma ajuta?
Multi clienti ne-au intrebat ce anume implica serviciul de mentenanta al unui website.
Ca sa fiu mai precis serviciul de mentenanta ofera siguranta si stabilitate. Prin procedurile de rutina zilnice, ne asiguram ca site-ul tau este tot timpul “curat” , prin curatarea “cache-ului” – motiv pentru care site-ul incepe sa se incarce mai greu. Daca site-ul tau se incarca greu, atunci vizitatorii vor parasi site-ul , iar sansele ca ei sa devina si clienti , incep sa scada! Daca site-ul tau se incarca repede, este fluid , adaptat oricarui dispozitiv mobil, sansele pentru a obtine conversii se imbunatatesc considerabil
Agentia noastra efectueza back-upuri regulate sau “copii de siguranta” pentru prevenirea evenimentelor neprevazute, cum ar fi atacuri cibernetice. Oricare ar fi cauza , suntem pregatiti si avem tot timpul o copie de siguranta , gata sa iti puna site-ul inapoi pe picioare in cel mai scurt timp.
65% din site-uri sunt atacate zilnic de catre diverse persoane rau intentionate, deci actualizarea scripturilor si configurarea firewall-ului sunt , de asemenea, etape esentiale pentru sustenabilitatea si siguranta site-ului tau!

24x7 Online

Servicii de calitate

Viteza de incarcare

Mobile Friendly

100% Securizat

Suport Tehnic

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
lockcoglicensecalendar-fullsmartphonebubble