fbpx

Agentie multinationala de marketing

Dezvoltare Web - SEO - Magazine Online

Scurt Istoric

Primul Proiect

Ianuarie 2012
Am început primul meu proiect de web design pentru o agenție imobiliară din România. Au fost foarte multumiti de noul lor site, asa ca m-au recomandat pentru un alt proiect!

Freelancer Website

Mai 2013
După ce am terminat cu succes diverse site-uri web, am început să-mi construiesc un site web, unde le pot arăta oamenilor realizările și portofoliul meu!

Noi orizonturi

Decembrie 2014
După ce m-am mutat în Marea Britanie, am început să caut clienți în zona Luton, și am realizat multe site-uri pentru diferite afaceri locale (exemplu: Restaurant, Frizerie, Magazin Online, Cafenea, Dentist, Instalator...)

Parteneriat opera navigation ltd

August 2018
La acel moment, aveam aproximativ 20 de site-uri web dezvoltate pentru clienți din Marea Britanie și România. Am început să colaborez cu Opera Navigation și am început să ne extindem în zone noi, si cu noi membrii in echipa.

Partnereriat DTDA Solutions

Iulie 2019
Am realizat un parteneriat cu DTDA Solutions dupa  ce echipa noastra a dezvoltat un website corporate pentru compania de contabilitate. La recomandarile domnului director, am inceput sa fim cautati din ce in ce mai mult de clienti!

Limita este cerul!

Februarie 2020
Am investit in permanenta in echipa si tehnologiile folosite astfel incat sa evoluam si sa mentinem legaturi stranse cu clientii nostrii, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Avem peste 50 de proiecte reusite , si clienti multumiti de serviciile noastre de web design si SEO.

Design Nou - Brand Nou

Ianuarie 2022
In urma succesului realizat cu clienti din Marea Britanie, Statele Unite, Germania si Romania , colaborarea cu noi parteneri , ziare si site-uri de comunicate de presa, 47 Web Design a devenit brand al companiei multinationale Opera Navigation™

Ce spun o parte din clienti:

Vezi toate Review-rile

24x7 Online

Servicii de calitate

Viteza de incarcare

Mobile Friendly

100% Securizat

Suport Tehnic

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
homeapartmentmagic-wandlockcoglicensecalendar-fullsmartphonebubblechart-barsrocketbriefcase