Servicii Dezvoltare Web

Atunci cand ai nevoie de un website custom, facut in intregime folosind doar limbaj de programare, noi te putem ajuta folosind cele mai noi tehnologi HTML5 / CSS3 .

Servicii complete de dezvoltare web

Creare Website pe platforma Custom ( Programare Web)

web design bucuresti

Un site custom inseamna faptul ca este facut in intregime din cod, folosind un editor de text. Acest tip de website este mult mai complicat de realizat decat platformele CMS.  Eventualele modificari nu pot fi facute cu aceeasi usurinta ca la platformele CMS si ar trebui facute numai de programatori profesionisti, care stiu ce fac, pentru o singura virgula pusa gresit, poate deregla in intregime website-ul.

Acest tip de website are un cost mult mai ridicat si un timp de executie mai indelungat deoarece trebuie scrisa fiecare linie de cod, un website de prezentare ajungand si la cateva zeci de mii de linii de cod, care sunt scrise manual de programator!

Cand este necesar un website custom?

La inceput, singura sansa de a crea un website era prin programare web (scriere manuala de cod). Intre timp ramura de web design a evuluat, acum existand multe platforme CMS care permit crearea cu usurinta a unui website. Totusi platformele CMS sunt limitate la text, imagini, video , formulare de contact ,harti incorporate si posibilitatea de a crea conturi pentru vizitatori in calitate de clienti, plati online , live chat etc. 

Daca aveti nevoie de un website corporate care include calcule avansate si automate, baze de date uriase, si posibilitatea de a interactiona cu utilizatorii in timp real, atunci vine vorba de o programare web! 

Daca nu ai nevoie de chestii foarte avansate, o platforma CMS poate fi exact ceea ce cauti la un cost mult mai scazut decat programare web.

Ce limbaje de programare folosim?

HTML5

Limbajul HTML este primul limbaj de programare in care au fost construite site-urile. Desigur acuma a evoulat la versiunea 5. Folosind acest limbaj , adaugam continutul site-ului , text, imagini, tabele, formulare de contact, iframe-uri.

CSS3

Limbajul CSS a fost creat pentru nevoia de stilizare a unui website. Practic el da culoare si forma unui website. Este strans legat cu limbajul HTML si ajuta la formatarea textului, asezare in pagina,distante intre obiecte, culori , animatii si efecte.

PHP

Acest limbaj este umpic mai avansat decat celelate doua, deoarece cu ajutorul lui putem adauga functii avansate si scripturi, putem lega site-ul de o baza de date MySQL si sa permitem crearea de utilizatori si interfete dinamice.

Pentru a obtine un website de calitate , complet functional care sa atraga utilizatorii se folosesc toate 3 limbajele expuse mai sus.

€999/ Website

 • Website cu Design Unic
 • 10 Pagini Principale
 • Formulare de contact
 • Limbaje : HTML5 + CSS3
 • Implementare Script-uri
 • Creare de continut specializat
Contact

de la €3999/Website

 • Platforma Custom
 • Pagini Nelimitate
 • Login / Signup Forms
 • Limbaje: HTML+CSS+PHP+MySQL
 • Gestionare Baza de date
 • Integrare Script-uri Custom
Contact

Dezvoltare Website

Oferim servicii de dezvoltare web custom, facute in intregime din cod. Putem face site-uri de prezentare, sau putem dezvolta platforme complexe cu baze de date si posibilitatea interactionarii cu utilizatorii prin creare de conturi , upload fisiere etc

 • Gold
 • Platinum
dezvoltare website bucuresti
dezvoltare website bucuresti
dezvoltare website bucuresti

Cel mai important lucru intr-o afacere, indiferent care ar fi ea, este vizibilitatea online. Un website profesional , care respecta toate standardele calitative, facut ca la carte si cu optimizare seo eficienta , va poate ajuta sa cresti profiturile afacerii tale, prin generarea de trafic organic si relevant.